Ποιοι είμαστε

Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στην επαγγελματική φωτογραφία και το βίντεο. Οι πελάτες μας, είτε μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις είτε μεγάλες εταιρείες, είναι για μας ο πιο σημαντικός παράγοντας και μέσα από τη δουλειά μας προσπαθούμε πάντοτε να φωτίσουμε την καλύτερη όψη τους. Εξειδικευόμαστε στο commercial photography & video που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έκθεση προϊόντων, παρουσίαση εταιρικού προφίλ, εταιρικά και κοινωνικά events και φωτογράφιση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων για αρχιτεκτονικούς, εμπορικούς και διακοσμητικούς σκοπούς.
Όλοι οι επαγγελματίες στην εταιρεία μας, συνεισφέρουμε με τις τεχνικές και αισθητικές μας γνώσεις, αλλά και με τα μοναδικά ταλέντα που έχει ο καθένας, με σκοπό να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες φωτογραφίας και βίντεο αντάξιες των αναγκών και των προσδοκιών τους. Προσπαθούμε πάντοτε να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες σύμφωνα με το δικό σας όραμα και τις προδιαγραφές.
Οι σχέσεις που χτίζουμε μαζί σας είναι τα πιο σημαντικά μας εφόδια.
 

Η ομάδα μας

<span style="font-weight: bold;">George Chras</span><br>
George Chras
Photographer  I  Videographer
<span style="font-weight: bold;">Atha Skotara</span><br>
Atha Skotara
Photographer  I  Videographer
Επαγγελματισμός

Προσφέρουμε υπηρεσίες επαγγελματικής Φωτογραφίας και Βίντεο με σύγχρονες τεχνικές και μέσα.

Προσωποποίηση
Κάθε πελάτης είναι διαφορετικός και του αξίζει το καλύτερο. Γι αυτό στην επικοινωνία μαζί σας εργαζόμαστε για να σας δώσουμε αυτό που σας αξίζει.
Ποιότητα
Είτε χρειάζεστε ψηφιακό είτε έντυπο υλικό, θα σας προσφέρουμε εικόνες και βίντεο υψηλής ποιότητας με πρωτότυπο, δημιουργικό και αυθεντικό τρόπο.
Συνέπεια
 Οι πελάτες μας είναι για την Phaos Productions το πιο σημαντικό αγαθό. Η έγκαιρη και συνεπής παράδοση του υλικού μας είναι για μας θέμα σεβασμού και υπευθυνότητας.

Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας...

Copyright: © 2022 Phaos Productions I All rights reserved.