Υπηρεσίες

Επικοινωνήστε μαζί μας, και θα βρείτε επαγγελματίες που έχουν πάθος για τη φωτογραφία και το βίντεο και είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους της παραγωγής σας.
<span style="font-weight: bold;">Architectural Photography</span><br>
Architectural Photography
Commercial and Real Estate
Στις αρχιτεκτονικές μας παραγωγές, δεν προσπαθούμε απλώς να απαθανατίσουμε την εικόνα του χώρου σας. Εκθέτουμε τον τρόπο που το κτίριο σας ορίζεται μέσα στην αρχιτεκτονική και τον χώρο που καταλαμβάνει. Στόχος μας είναι μια καλαίσθητη αλλά και ακριβής αντιπροσώπευσή του. Αναδεικνύουμε την καλύτερη εικόνα των εσωτερικών σας χώρων σύμφωνα με το σχεδιασμό τους, το προφίλ της επιχείρησής σας αλλά και το δικό σας όραμα. Με προσοχή στη λεπτομέρεια, οι γωνίες, οι σκιές και οι συνθήκες φωτισμού μπορούν να συλλάβουν αποτελεσματικά την εικόνα του χώρου με γνώμονα τη φαντασία και την έμπνευση. Για κάποιους, ένα κτίριο ή μια αίθουσα είναι απλώς ένας χώρος εργασίας αλλά για εσας είναι ο λόγος ύπαρξης της επιχείρησής σας. Η Phaos Productions σας προσφέρει τις τέλειες εικόνες που εσείς θα χρησιμοποιήσετε για τη διαφήμιση και την έκθεσή σας.
<span style="font-weight: bold;">Product Display </span><br>
Product Display
Products and Services
Σας προσφέρουμε την ευκαιρία να εκθέσετε τα προϊόντα σας σε οποιαδήποτε μορφή και πλατφόρμα χρειάζεστε. Σε online αλλά και έντυπη μορφή. Εξειδικευόμαστε στο Product Photography και έχουμε διακεκριμένες προδιαγραφές για κάθε τύπο προϊόντος. Πάνω απ’ όλα ακολουθούμε τη μοναδική γραμμή που ο κάθε πελάτης μας χαράζει για την ανάδειξη του προϊόντος του ώστε η υπηρεσία που σας προσφέρουμε να είναι «κομμένη και ραμμένη» στα δικά σας μέτρα. Έχοντας επαγγελματικές φωτογραφίες του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας, βοηθάτε την επιχείρησή σας να μεγαλώσει και ισχυροποιείτε το brand σας σε όλα τα μέσα.
<span style="font-weight: bold;">Event Productions</span>
Event Productions
Corporate and Social Events
Αναλαμβάνουμε την κάλυψη εταιρικών events, δράσεων και social events με φωτογραφία & βίντεο. Μπορούμε να σας προσφέρουμε και τη δυνατότητα της άμεσης παράδοσης στον χώρο της εκδήλωσης κάνοντας βασική και γρήγορη επεξεργασία του υλικού με δικά μας τεχνικά μέσα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες της δικής σας εκδήλωσης ώστε να έχτε την καλύτερη δυνατή κάλυψη του γεγονότος σας. Θα συνεργαστούμε άψογα με εσας ή τον διοργανωτή σας και θα σας προσφέρουμε το υλικό που θα απογειώσει την παρουσία της επιχείρησής σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Copyright: © 2022 Phaos Productions I All rights reserved.